Muziek op schoot

Zingen en dansen geeft plezier en dit delen  met je kind is heerlijk. Muziek is een uitstekende manier om aan de verbondenheid met je kind te versterken, om aan de   taalontwikkeling van je kind te werken. Je stimuleert het gehoor, de fijne  motoriek en de grove   motoriek. Muziek op Schoot is voor baby’s vanaf 6 maanden. Kinderen vanaf een jaar kunnen   aansluiten bij de dreumescursus en vanaf 2 jaar mogen kinderen aansluiten in de peutergroep. De   kinderen zitten niet een hele les ‘op schoot’ maar zullen ook lekker bewegen op muziek, muziek   maken. Er zijn momenten van luisteren naar muziek en zingen, die lekker op schoot gedaan   worden. Deze momenten van knuffelen en veilig voelen zijn een vast moment binnen de les.

Let op de facebook pagina ‘Muziek van Jong tot Oud’ voor aankondigingen van nieuwe cursussen   voor ouder en kind lessen.

Voor scholen, kinderdagverblijven en kinderopvang ben ik bereikbaar via   info@muziekvanjongtotoud.nl

Een muzikale wintercursus van 5 bijeenkomsten op de woensdag, donderdag en zaterdag. U kunt zich nu al inschrijven bovenaan de pagina op het blauwe vak.

Zaterdag-ochtend: 9 jan, 16 jan, 23 jan, 30 jan en 6 febr

Woensdagochtend13 jan, 20 jan, 27 jan, 3 febr en 10 febr

Donderdag-ochtend: 21 jan, 28 jan, 4 febr, 11 febr en 18 febr

Dreumes tot 2 jaar Inloop: 9.45u, les 10u tot 10.40u, 10 min spelen en/of drinken

Peuter tot 4 jaar Inloop 11.00u, les 11:15u tot 11.55u, 10 min spelen en/of drinken