Coronamaatregelen

Helaas we kunnen er niet omheen! Maar eindelijk kunnen we weer lekker muziek maken!

Aanpassingen binnen de muzieklessen zijn:

Verantwoordelijkheid; Allereerst wil ik iedereen wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid. Ik respecteer keuzes van eenieder.

Ventilatie: In de muziekruimte zorg ik voor ventilatie o.a. een raam open, en / of een deur open. Indien ventilatiesystemen de gebruikelijke reiniging hebben gehad, kan deze normaal gebruikt worden. Voor en na de les wordt sowieso het raam tegenover de deur open gezet en gelucht.

Maximaal aantal deelnemers per m2: In de ruimte waar we muziek maken wordt er voor gezorgd dat volwassenen op 1,5m afstand kunnen zitten/ staan/ bewegen.

Klachten: Klachten bij kinderen ( licht snotterig / verkouden ) is een kind welkom in de muziekles, net als op de Kinderopvang en basisschool. Echter bij volwassenen adviseer ik iedereen om thuis te blijven en de RIVM maatregelen op te volgen. In dit geval kan een andere volwassene met uw kind naar de muziekles komen. Voor mij als docent geldt een gelijke afspraak. De les zal worden geannuleerd en op een ander tijdstip worden ingehaald.

Hygiƫne: Ik ga er van uit dat eenieder bij de entree het desinfectie-middel gebruikt. Er is ook een ruimte aanwezig waar men de handen kan wassen.

Het vrij spelen en ontdekken van diverse instrumenten bij Muziek op Schoot heeft een andere invulling, aangezien jonge kinderen materiaal ook in de mond kunnen steken. Ieder kind heeft per les een ontdekzakje met wisselend materiaal. Bij het wisselen tussen groepen worden instrumenten met reinigingsdoekjes afgenomen.